Outsourcing af Økonomifunktionen

Hvad vi tilbyder

Fintech

Hos KM Consulting fokuserer vi meget på FinTech (financial technology), og hvordan de kan bidrage til at effektivisere den daglige drift og automatisere mest hensigtsmæssigt for netop jeres virksomhed.

Opløsning af selskaber (§216 erklæring)

KM Consulting tilbyder at varetage opløsning af selskabet (ApS, IVS, A/S) efter §216 erklæringen (også kaldet betalingserklæring). Kontakt os for at høre mere.

Eksternt Bogholderi

Komplet outsourcing af økonomifunktionen med stort fokus på en transparant kommunikation og formidling. Fuldt overblik giver de bedste betingelser for at i kan effektivisere jeres kerneforretning.

Automatisering

KM Consulting har effektivisering for øje. Vi benytter os af softwares som Bilagscan, Roger.ai, Pleo og E-conomic. Disse er med til at automatisere økonomifunktionen, samt effektivisere det daglige bogholderi.

Opgørelser / afstemning /rapporter

Vi er specialiserede i at udarbejde rapporter som giver dig det gode overblik. Vi tilbyder gerne at give skabeloner, eller udarbejder rapporten for jer. Dette kan fx være til brug ifm. likviditetsstyring, Cash flow eller månedlige opfølgninger herunder budget udarbejdelse.

Din Financial Business Partner

Vi tilbyder sparring indenfor effektivisering og optimering af jeres økonomiske strategi og processer.

  • DFM